Muodon vuoksi® -Hyvinvointiohjelma

Mikä Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on?

Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on uudentyyppinen menetelmäkokonaisuus, jonka avulla löydät keinoja edistää hyvinvointiasi, hallita painoasi, rakastaa kehoasi ja tunnistaa oman elämäsi vahvuuksia ja heikkouksia. Tämän ohjelman avulla pääset eteenpäin oman kehosi hyväksymisessä, saat ravinnosta ja ravintolisistä asianmukaista tietoa ja alat tehdä elämänmuutoksia, jotka johtavat hyvinvointisi kohoamiseen ja tuovat merkityksellisyyttä arkeesi ja ihmissuhteisiisi. Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma ei siis ole quic fix -laihdutuohjelma, vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tuottava ohjelmakokonaisuus sinun ja läheistesi terveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma voidaan järjestää yrityskurssina, ryhmä- tai yksilöohjauksena.

Kenelle Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on suunnattu?

Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut terveemmästä tulevaisuudestasi ja omasta jaksamisestasi tässä hektisessä arjessa. Olet mahdollisesti yrittänyt pudottaa painoasi useilla eri dieeteillä painon kuitenkin palatessa takaisin, joskus jopa korkojen kanssa. Olet myös saattanut olla kiinnostunut hyvistä ravintolisistä, mutta tiedon tulva ja sen suodattaminen juuri sinulle sopivaksi on ollut ylivoimaista. Tiedon totuudellisuus on ollut helposti myös toimittajien käsissä sinun itsesi sijaan. Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on suunnattu myös sinulle, joka olet miettinyt, miten auttaisit läheisiäsi näissä asioissa tai sinulle, joka juuri nyt et koe suurta muutostarvetta, mutta pidät vinkkejä takataskussa tulevaisuuden tarpeisiin.

Mitä on odotettavissa?

Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma tuo sinulle mielenkiintoista pohdittavaa, jaksamista arkeen, uudenlaista näkökulmaa kehon hyvinvointiin ja kehon rasvaprosentin pienenemistä, kadottamatta kuitenkaan lihasmassaa. Muutamien kilojen kariseminenkin on varsin todennäköistä sitä tarvitseville. Luvassa siis on tutustumista omaan itseen monesta eri näkökulmasta!

MUODON VUOKSI® -hyvinvointiohjelma koostuu ennakkotehtävästä, kahdeksasta lähitapaamisesta ja yhdestä henkilökohtaisesta valmennuksesta. Yhden yritys- tai ryhmätapaamisen kesto on n. 1 – 1 ½ h. ja henkilökohtaisen valmennuksen n. 30 min. Yksilötapaamisen sisällöt sovimme aina erikseen.

Taulukko 1. Tapaamisajankohdat ja sisällöt

Pvm Sisältö
   1. tapaaminen  Tapaamisajat, pelisäännöt ja ravintoainetietous
   2. tapaaminenVartalotyypit – mikä vartalo minulla on ja miten se vaikuttaa ruokavaliooni / liikuntaani?
   3. tapaaminenKuka minä olen ja miten se voi vaikuttaa hyvinvointiini?
   4. tapaaminen  Miten hormonit vaikuttavat ravitsemuksessa?
   5. tapaaminenHyvinvointiani lisäävä liikunta ja stressin vähentäminen
   6. tapaaminen  Ravintolisät terveemmän huomisen turvana
   7. tapaaminen  Superenergisoiva ruoka ja tuiki tarpeellinen lepo
   8. tapaaminen  Happo-emäs -tasapaino ja kertaus
        Valmennus  Henkilökohtainen valmennuksesi n. 30 min.