Esittely

Olen Mervi Lepistö ja olen perustanut yrityksen nimeltä Care One ensin toiminimenä ja helmikuussa 2013 osakeyhtiönä. Yritykseni päätuote on yksilön hyvinvointi. Kun Sinä voit hyvin, perheesi ja työyhteisösi voivat hyvin. Hyvinvoiva yksilö on perheen ja työyhteisön keskeinen voimavara. Voimalla hyvin asetetut tavoitteet voidaan saavuttaa helpommin.

Ajalle tyypillisesti organisaatioissa, niin julkisella kuin yksityisellä puolella, haetaan vahvuutta ja tuloksellisuutta yhdistymällä muiden alan toimijoiden kanssa. Fuusioita on niin teollisuudessa, palvelusektorilla kuin koulutuksessakin. Usein näissä tilanteissa unohtuvat työntekijöiden henkilökohtaiset tuntemukset, jotka kulkeutuvat vaikutuksiltaan perheisiin saakka. Esim. miten minun käy, keiden kanssa teen yhdessä töitä, miten tulen jatkossa toimeen, miten nämä vaikuttavat perheeseeni, minuun, ovat tyypillisiä kysymyksiä, joita henkilöstö pohtii. Muutostilanteissa työntekijöiltä puuttuu hallinnan- ja eheydentunne, joka laukaisee epävarmuuden. Epävarmuus on arvokas ja normaali tunne, eikä sillä itsellään ole etumerkkiä. Mutta miinusmerkkinen siitä tulee, jos epävarmuudesta tulee vihollinen, eikä sitä voi avoimesti käsitellä. Ahdistuneisuus ja sen seurauksena stressireaktio ovat väistämättömiä. Näiden asioiden pohtimiseen, käsittelemiseen ja ratkaisemiseen yritykseni tarjoaa perinteisen ”powerpointivalmennuksen ” sijaan draaman ja toiminnallisten menetelmien avulla etäännytettyä käsittelyä, uusien tiimien rakentamista ja henkilöstön voimaannuttamista. Voin auttaa yrityksiä, esimiehiä ja työntekijöitä myös coachingilla, enneagrammilla ja hyvinvointia edistävillä valmennuksilla. Yksilötasolla juuri Sinulle, tai pienryhmille, yritykseni tarjoaa hyvinvointivalmennuksia coachingin, enneagrammin ja terveyttä edistävien kokonaisuuksien avulla (esim. Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma ja relaksoiva hierontamenetelmä).

Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, ammatillisten aineiden opettaja ja valmentaja eli coach sekä enneagrammiopettaja. Olen myös väitellyt terveystieteiden tohtoriksi. Funktionaalista lääketiedettä olen opiskellut Suomessa Paula Heinosen johdolla ja Yhdysvalloissa IFM:n (Institute for Functional Medicine) alaisuudessa, jota jatkan edelleen. Teen läheistä yhteistyötä asiakkaitteni auttamiseksi mm. terveydenhuollon asiantuntijan, ThM Seija Telarannan, lääkäri Jyri Lepistön, MDD Terveyspalvelut Oy asiantuntijan Antero Koposen ja Solumineraali® -asiantuntijan Annukka Aarnion kanssa. Yhteistyökumppaninani on myös funktionaalisen lääketieteen ryhmä, jossa neuvonantajana ja mentorina toimii mm. lääkäri Päivi Mäkeläinen. Draamapuolen tuki- ja yhteistyöverkostonani on Osuuskunta Okra15.

Vaikka yritykseni osakeyhtiömuodossa on perustettu ”vasta” vuonna 2013, olen hoitanut omia asiakkaitani jo vuodesta 2003. Alun perin olen ollut viemässä asiakkaitani eteenpäin kauneudenhoidossa ja painonhallinnassa, mutta funktionaalisen lääketieteen lähestymistavan tultua mukaan vuonna 2011, ymmärsin, että ko. lähestymistapa auttaa myös em. asioissa asiakkaan tavoitteiden saamuttamisessa. Tuotteeni Muodon Vuoksi® -hyvinvointiohjelma on ollut menestys niin yritys-, yksilö- kuin ryhmäohjauksissa. Tervetuloa Care One Oy:n maailmaan!

Mervi_3
Luentoa
mervi_2
Muodon vuoksi
previous arrow
next arrow

Mervi Lepistö
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Less Stress Trainer
Gsm:+358 50 581 0572
email: etunimi.sukunimi@careone.fi

Koulutustilaisuus
Ryhmäkuva2
previous arrow
next arrow