Elämä haltuun

Askeleet hyvinvointiin

Onnistu esimiestyössä ja työelämän haasteissa voimalla paremmin. Yksilöllinen näkökulma hyvinvointiisi itsetuntemuksen, henkilökohtaisen valmennuksen, ravitsemuksen, painonhallinnan ja hyvinvointiohjauksen näkökulmasta.
 
Yksilöllinen hyvinvointiohjelma tarjoaa avaimet henkilökohtaiseen kasvuun ja muutokseen yksilöstä itsestä käsin. Yksilöllinen hyvinvointiohjelma sopii kaikille niille, jotka haluavat voida paremmin kyseenalaistamalla ja kehittämällä jokapäiväisiä toimintatapojaan. Tehokas ja helppokäyttöinen ohjelma antaa eväitä hektisen elämän haasteisiin ja eri elämänalueiden yhdistämiseen. Tunnista itsesi, johda itse itseäsi, menesty työssäsi ja nauti vapaa-ajastasi voimalla hyvin. Tieto, taito ja todellinen halu voida paremmin vie yksilön kohti asettamiaan tavoitteita.

Asiakaslähtöistä

Esim. painonhallinta- ja hyvinvointiohjaus ovat asiakaslähtöistä ja asiakasta aktivoivaa. Etsimme yhdessä asiakkaalle toimivan ratkaisun hänen tilanteensa ja toiveensa huomioiden. Ohjauksen tukena käytetään enneagrammia ja coachingia. Enneagrammi on itsetuntemusta lisäävä menetelmä, jonka avulla asiakas alkaa tunnistaa omia heikkouksiaan ja vahvuuksiaan. Coaching puolestaan on tuttu urheiluvalmennuksesta ja sen avulla asiakasta autetaan eteenpäin unelmien toteutumisessa.
 

Ota yhteyttä